Delimano Air Fryer Deluxe Noir friteza

Ako želite da se hranite zdravije, a ne želite da se odreknete pržene hrane i grickalica, onda je Air Fryer Noir idealan izbor za Vas! Uživajte u ukusnim obrocima, bez masnoće i ulja. Friteza snage 1500 W dolazi u elegantnom dizajnu uz 8 naprednih funkcija. Kapacitet posude 3,5 l i digitalno podešavanje olakšavaju Vam pripremu ukusnih obroka za celu porodicu.
- Ukratko
- Detaljnije o proizvodu
- Dodatne informacije
- Tehničke informacije
- Ukratko
-
Ako želite da se hranite zdravije, a ne želite da se odreknete pržene hrane i grickalica, onda je Air Fryer Noir idealan izbor za Vas! Uživajte u ukusnim obrocima, bez masnoće i ulja. Friteza snage 1500 W dolazi u elegantnom dizajnu uz 8 naprednih funkcija. Kapacitet posude 3,5 l i digitalno podešavanje olakšavaju Vam pripremu ukusnih obroka za celu porodicu.
Saznaj više - Detaljnije o proizvodu
-
Isprobajte lakši način prženja
Ne možete bez pržene hrane iako znate da je takva vrsta ishrane nezdrava i oduzima puno vremena? Uz Deluxe Noir fritezu sve postaje jednostavnije, uz manje nereda prilikom pripreme. Sada uživajte u ukusnim i hrskavim krompirićima, mesu, ribi i drugim poslasticama pripremljenim samo na vrelom vazduhu uz do čak 95% manje masti.
Friteza Deluxe Noir je praktično rešenje za sve koji obožavaju prženu hranu, ali istovremeno žele da se hrane zdravije. Pripremajte ukusne krompiriće, pileća krlica i ostalu hranu uz manje masnoće.
Da li pomfrit može da se pripremi na zdraviji način? Naravno...
Uživajte u hrskavom i ukusnom pomfritu sa malo ili nimalo ulja. U Deluxe Noir fritezi vreo vazduh cirkuliše iz svih smerova kako bi hrana bila ravnomerno pečena i pripremljena. I - nema ograničavanja ukusa. Ustvari, možete čak dodati svoje omiljene začine ili koristiti nove sastojke da biste eksperimentisali sa novim ukusima.
Za pripremu smrznutih krompirića nije potrebno ulje.
8 naprednih programa
Pripremajte omiljene recepte uz 8 naprednih funkcija:
- odmrzavanje
- pomfrit
- kriške
- pohovanje
- meso
- riba
- torta
- dehidracija
Možete slobodno pripremati i svoje recepte koristeći opciju Uradi sam - samo ručno podesite temperaturu i vreme pripreme.
Do 25% brža priprema
Pripremajte omiljenu hranu uz malo ili nimalo ulja u fritezi Deluxe Noir. Vreo vazduh koji cirkuliše iz svih smerova osigurava ravnomernu pripremu obroka. Zahvaljujući elegantnom dizajnu i tehnologiji, u kuhinji se neće osetiti mirisi prženja hrane.
Jedinstvene prednosti Deluxe Noir friteze
Noir Deluxe friteza na vreo vazduh dolazi s tajmerom od 60 minuta i s poboljšanom posudom kapaciteta 3,5 l. Neprianjajući premaz posude omogućava jednostavniju i praktičniju pripremu, kao i lakše čišćenje i održavanje.
Praktična digitalna podešavanja, mogućnost podešavanja temperature, kao i lako odvojiva posuda osiguravaju vam lakše rukovanje i čišćenje friteze. Automatsko isključivanje sa zvučnim signalom sprečava pregrevanje hrane i uređaja.
-
- Dodatne informacije
-
Recepti koje morate isprobati
Predlažemo Vam nekoliko ideja za pripremu ukusne pržene hrane, bez ulja u fritezi Deluxe Noir.
ĆUREĆA PRSA
SERVIRANJE: 10
VREME PRIPREME : 60 minutaSASTOJCI:
- 1,8 kg ćurećih prsa, sa kostima i kožom (bez rebara)
- 1 kašičica maslinovog ulja
- 2 kašičice soli
- 1/2 kašičice suvih začina za ćuretinu
PRIPREMA:
- Utrljajte 1/2 kašičice maslinovog ulja po ćurećim prsima. Obe strane začinite sa soli i začinom za ćuretinu, a zatim utrljajte preostalih pola kašičice ulja.
- Zagrejte fritezu na 177 °C te postavite ćureća prsa tako da koža bude okrenuta prema dole 20 minuta, zatim ih okrenite i pecite dok unutrašnja temperatura ne dođe do 70 °C (koristite termometar) te pripremajte još 30 do 40 minuta, zavisi o veličini mesa.
- Ostavite da meso odstoji 10 minuta pre serviranja.
PUNJENE PAPRIKE
SERVIRANJE: 6
VREME PRIPREME: 33 minutaSASTOJCI:
- 6 crvenih paprika
- 500 g nemasne mlevene junetine
- 1 kašičica maslinovog ulja
- 1/4 šoljice luka, narezanog na kockice
- 1/4 šoljice svežeg peršuna
- 1/2 kašičice mlevene žalfija
- 1/2 kašičice usitnjenog belog luka
- 1 konzervirani kukuruz (mala limenka)
- 1 šolja (približno 200 g) kuvanog pirinča
- 1 šoljica mariniranog umaka, po ukusu
- 1/4 šoljice narendanog mozzarella sira
PRIPREMA:
- Zagrejte tiganj srednje veličine i pripremite mlevenu junetinu na malo ulja
- Ocedite meso i vratite nazad u tiganj
- Dodajte maslinovo ulje, luk, peršun, žalfiju, kukuruz i so, dobro promešajte
- Dodajte kuvani pirinač i marinirani umak, dobro promešajte
- Odsecite vrh paprike i očistite semenke
- Ravnomerno raspodelite smesu u paprike i složite ih u fritezu
- Pecite 10 minuta na 180 °C, pažljivo otvorite i na vrh dodajte naribani sir
- Pecite još 5 minuta ili dok paprika ne omekša i dok se sir ne rastopi
PRŽENI LOSOS
SERVIRANJE: 2
VREME PRIPREME: 12 minutaSASTOJCI:
- 2 fileta lososa iste debljine
- 2 kašičice ulja od avokada ili maslinovog ulja
- 2 kašičice paprike
- So i crni biber
- Kriške limuna
PRIPREMA:
- Uklonite kosti sa lososa ako je potrebno i pustite da odstoji sat vremena. Utrljajte maslinovo ulje i začinite paprikom, solju i biberom. Stavite losos u posudu friteze i postavite temperaturu na 200 °C i pripremajte 7 minuta (proverite savet u nastavku).
- Nakon što se tajmer isključi, otvorite posudu i proverite losos viljškom kako biste bili sigurni da je riba gotova.
TIP:
Vreme pripreme zavisi o veličini i debljini lososa. Uvek postavite fritezu na kraće vreme nego što smatrate, dok se ne naviknete na snagu friteze.
PILEĆI MEDALJONI
SERVIRANJE: 2
VRIJEME PRIPREME: 18 minutaSASTOJCI:
- 675 g piletine
- 2 jaja
- 1 šoljica (približno 100 g) finog bademovog brašna (ili mlevene semenke lana)
- 2 kašičice mlevenih lanenih semenki
- so i biber
- ulje od avokada
PRIPREMA:
- Prethodno zagrejte fritezu na 200 °C
- Piletinu osušite papirnim ubrusom i začinite s malo soli i bibera
- Umutite jaja
- U širokoj plitkoj posudi umutite bademovo brašno, lanene semenke i sve začine
- Narezane medaljone umočite u jaje, a zatim u smesu od brašna. Ponavljajte sve dok medaljoni ne budu puni smese
- Poprskajte posudu friteze uljem od avokada i složite medaljone tako da između svakog bude mesta
- Poprskajte piletinu dodatno uljem od avokada
- Pržite 10 minuta, okrećući jednom u 5 minuta
- Tehničke informacije
-
Dimenzije 35x26x30 cm